irritationsmoment


♥♥♥ Kommentarer 1
Är det inte sjukt egentligen hur irriterad man kan bli för små skitsaker? Bara nu i morse blev jag svinsur för att någon hade tagit sista juicen, som jag VET att det bara är jag som gillar. fan va onödig ilska egentligen.

Lyssnade på ett radioprogram för några mornar sedan. Där pratade dom om småsaker i vardagen som var så himla irriterande. En man ringde in till radiostationen och berättade om hur sjukt jobbigt det var när man står i kö till bankomaten, och när den framför en har fått ut sina pengar men ändå står kvar och kollar på kvittot istället för att flytta sig och kolla på kvittot.

Efter honom ringer en ung tjej som berättar att hennes kompis har kommit på lösningen till alla dom här små problemen. Tillexempel vet ju dom flesta tjejer hur störande det är när BHbanden åker ner hela tiden? Lösningen på detta och allt annat är väldigt enkel;

"Det ska vara så"
.

För egentligen, hur många sekunder på hela dagen förlorade mannen på att vänta liiite extra på att ta ut pengar när personen framför ville kolla sitt kvitto i kön? Och vad fan spelar det för roll om BHbanden åker ner hela tiden eller om någon har druckit upp juicen?? Det är en skitsak i universum och något HELT ONÖDIGT att ens orka lägga energi på att bli sur över.

Speciellt när det finns människor i världen som svälter osv.

ORKA TJURA I ONÖDAN!:D

Kommentarer
Postat av: Sötko

Måste bara lägga in kommentaren om att det var i min bil, på eftermiddagen på ditt hatade P3 som du hörde det.. ;*

2011-02-22 @ 22:42:24
URL: http://svartgummianka.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0